Beveilig je bedrijf vanuit de Cloud, waar een gecentraliseerd beheer hand in hand gaat met een volledige bescherming en ongekende flexibiliteit.

Cloud Security Oplossingen - bescherming op alle fronten

Het beveiligen van de IT infrastructuur van een moderne onderneming is uitdagend. Je word immers dagelijks belaagd vanop drie fronten, inclusief vanuit je eigen organisatie.

Externe bedreigingen zijn het spectaculairst. Hackpogingen, diefstal van informatie...  Is jou bedrijf wel bestand tegen zo'n aanvallen? Of staat bij jullie bedrijf de virtuele achterdeur open?

Ook het moderne werken vanop afstand maakt je kwetsbaar. Als je onderneming niet kiest voor een centraal beheerde oplossing, ligt de beveiliging van cruciale bedrijfsinformatie in de handen van "leken" op IT-gebied.

Het risico dat je eigen medewerkers vormen, mag absoluut niet onderschat worden. Een fout is snel gemaakt, daarom is het belangrijk om je onderneming ook tegen zichzelf te beschermen.

Samen gaan we de strijd aan.

Je hoeft er niet alleen voor te staan in de dagelijkse strijd om je IT Infrastructuur te beschermen. Gewapend met op de Cloud gebaseerde oplossingen, zoals Cloud based anti-virus en krachtige on-premises all-in-one oplossingen zoals de Watchguard UTM firewalls, strijden onze Cloudexperts aan je zijde.

Beveiligingssoftware

Onze op de Cloud gebaseerde beveiligingssoftware beschermt al je toestellen tegen virussen, spyware en andere bedreigingen. Altijd, overal en automatisch.

  • De beveiligingssoftware beschermt alle toestellen in je onderneming. De toestellen op je kantoor, uiteraard. Maar ook de computers van je road warriors en thuiswerkers worden beschermd.
  • Het updaten van de software gebeurt volledig automatisch. Zo kan niemand een update onnodig uitstellen, of vergeten te bevestigen. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.
  • De beveiligingssoftware word centraal beheerd. Zo kan je voor gebruikers(groepen) beveilgingsinstellingen afdwingen, en kan je onder meer de internettoegang beperken met URL-filters om ongepaste websites te blokkeren.
  • In plaats van te goochelen met licenties en vervaldatums, betaal je jaarlijks één factuur voor al je toestellen. Bovendien zal je, door over te stappen op onze beveiligingssoftware, geld besparen.

Ons aanbod komt binnenkort online te staan. In tussentijd kan je contact opnemen met ons sales team.


Contacteer ons

Firewalls met UTM

Onze firewalls sluiten de achterdeur(en) én weren ongewenste gasten af.

De voornaamste taak van een firewall is het filteren van het in- en uitgaand verkeer. Maar een moderne firewall doet meer, veel meer. De Firewalls met Unified Threat Management die wij aanbieden, is de alles-in-één oplossing om je onderneming te beschermen tegen bedreigingen van binnen- en buitenaf.

  • Filteren van Traffic: Zoals elke goede Firewall kan je bepalen welk in- en uitgaand verkeer je laat passeren via de Firewall.
  • Spam & Antivirus: De UTM oplossing scant inkomend verkeer, zoals e-mails op virussen en spam, en verwijderd ongewenste bezoekers meteen. Zo heb jij er geen extra werk aan.
  • Krachtig beheer: De Firewalls bieden tal van configuratie-opties, zodat je Firewall helemaal op maat van jou onderneming word afgestemd
  • Automatische Updates: De Firewall zorgt zelf voor de updates van zijn anti-virus en spamsoftware, zodat je bedrijf steeds optimaal beveiligd is.
  • Centraal beheer: Beheer je Firewall(s) vanop één locatie, met de handige software.

Ben je geïnteresseerd in een alleskunner die je bedrijf beschermt?

Contacteer ons