openERP heeft als toepassing en beheersoftware een streepje voor op de concurrenten. Het business model van OpenERP zorgt ervoor dat een eindklant binnen het budget de middelen kan gebruiken voor maatwerk en ondersteuning. Hierdoor krijgt de investering van het bedrijf een rechtsreeks rendement. Dat wil zeggen dat er géén geld uitgegeven wordt voor het gebruik van het pakket "out of the box" maar dat iedere euro zorgt voor automatisatie en een verlichting van het aantal processen voor een eindprodukt.

 OpenERPCorporate 07022014

Gezien het ERP systeem cloudbased is en operatingsysteem onafhankelijk is moet er veelal geen dure hardware worden aangeschaft en is het gebruik van Tablets standaard. Op deze manier slinkt ook de papierberg en alle hier uit voortvloeiende kosten. Veelal wordt het printerpark als kost beschouwd die niet vermindert kan worden, doch door het gebruik van elektronische documenten en berichtgeving hierrond spaart een groot bedrijf duizenden euro's per maand.

 

Cloud Expert levert niet alleen de beste oplossing voor uw bedrijf , maar ook de best beveiligde. Onze servers worden beheerd door Linux Experten en partners die werken voor banken en financiele instellingen. Veiligheid kent bij ons géén compromis. Data kan niet rondwaren zonder logging. U werkt niet alleen alsof u facebook gebruikt, maar werkt even veilig als in uw bankbeheerprogramma.

 

Cloud Expert is Coprporate OpenERP integrator. Wij zijn bekend met alle bedrijfsprocessen. Het aangeleverde ERP systeem is de basis van uw zakelijk beleid en staat centraal. Samenwerking tussen banken, configurators en communicatie platformen zoals mail en telefoon worden geënt op het nieuwe ERP. Hierdoor wordt geen tijd verloren door te switchen tussen schermen en gaat uw produktiviteit aanzienlijk omhoog.